Businessme.nl Blog Berichten

Businessme.nl Blog Berichten

Levertijden rond de feestdagen: bestel op tijd!

12 Sep 2016
December is een drukke maand. Niet alleen voor ons, maar ook voor andere webwinkels en daarmee dus ook voor PostNL. Bestel je accessoires en cadeau's op tijd om ze op tijd voor de feestdagen in huis te hebben. Zie hier het verzend- en leverschema voor de komende weken.

Lees verder

Kerst komt er weer aan: wat trek jij aan?

12 Jun 2016
Kerst. De stijlvolste tijd van het jaar. Iedereen zet zijn beste beentje voor en dost zich helemaal uit. Wij vinden dat natuurlijk sowieso al een stap in de goede richting. Maar, voor mensen die zich nooit in een pak hijsen en vinden dat ze nu wel eens mogen uitpakken, hier wat tips wat je aan kunt trekken. Ja, ook de mensen die wél vaker een pak dragen mogen uit dit bericht inspiratie halen.

Lees verder

5 tips om je stropdas netjes te houden

17 Oct 2016
De stropdas is een kwetsbaar accessoire. Meestal is deze gemaakt van zijde, wat een fragiele stof is. En hij bevindt zich ook nog in de mors zone wat hem extra vatbaar maakt voor vlekken. Ook wordt de das dagelijks los en vast geknoopt, of de knoop blijft er altijd in zitten. Kortom, hoe zorg je ervoor dat de das netjes blijft?

Lees verder

Topproducten van de maand September

20 Sep 2016
De maand september is nog niet afgelopen, maar we kunnen nu al een aantal topproducten aanwijzen. Met het begin van het nieuwe schooljaar is het niet verrassend dat het deze maand vooral tassen zijn die in dit maandelijkse overzicht worden meegenomen.

Lees verder

Armband voor mannen; welke kies je?

16 Sep 2016
Kun je als zakelijk geklede man een armband dragen, en welke kies je dan? Je hebt als man namelijk niet zo veel keuze, maar met dit artikel kies je altijd de juiste armband voor elk outfit!

Lees verder

Outfit Inspiratie #1

09 Aug 2016
Een simpele, maar stijlvolle outfit met basic kleuren. Prima voor dagelijks gebruik.

Lees verder

Wist je dat: er meer dan 177.000 knopen voor een stropdas bestaan?

31 Aug 2016
Dacht jij al de manier te weten waarmee je een stropdas kan knopen? Dat dachten wij zelf ook. Maar een stel wiskundigen heeft uitgerekend dat er meer dan 170.000 verschillende manieren bestaan om een stropdas te knopen. Daar sta je dan met je uit het hoofd geleerde Windsor knoop.

Lees verder

Nieuw in het assortiment: Laptop Rugzakken

19 Aug 2016
Nieuw in onze collectie: rugzakken! Niet de normale rugzak, maar stijlvolle en praktische zakelijke rugzakken waarin je naast bijvoorbeeld (school)boeken, documenten en andere spullen ook je laptop en tablet in kun meenemen.

Lees verder