Businessme.nl heeft een ruime collectie stropdassen. Altijd gratis thuisbezorgd!

Stropdassen

een grote collectie stropdassen voor mannen

Stropdassen, onmisbaar voor de zakelijke man. Onze ruime collectie biedt voor iedere stijl en gelegenheid de passende stropdas.

Filter producten

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filter producten

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stropdas kopen online, is dat te doen?

Kort en bondig: zeker weten! Bij Businessme.nl hebben wij een ruime collectie stropdassen voor heren die kunnen in elke outfit en bij elke gelegenheid. Of je nu houdt van een casual stropdas, of juist een mooie klassieke, bij ons vind je ze allemaal. Van zwart tot gifgroen en van skinny tie tot gebreide das. Kies simpelweg de das uit die het beste bij jouw stijl past en hij wordt altijd gratis thuisbezorgd in Nederland.

Waar let je op bij het dragen van een stropdas?

Een stropdas dragen is de normaalste zaak van de wereld, maar toch zien we vaak dat er nog foutjes gemaakt worden. Bijvoorbeeld de verkeerde knoop, de verkeerde soort das op een overhemd of de verkeerde lengte. Let altijd op de volgende punten als je een stropdas draagt:

  • 1. Gebruik de juiste stropdas knoop. Heb je een smal gezicht, gebruik dan ook een smalle soort knoop. Heb je juist een breed gezicht en een dikke nek, kies dan voor een grote brede knoop. Op deze manier loopt de stropdas mooi door.
  • 2. Effen stropdas, of toch een leuk design? Een effen das is in alle gevallen een goede keuze, maar wil je toch een leuk design let dan altijd op het design van het overhemd. Heet deze bijvoorbeeld al een ruitjes patroon en wil je ook een geruite das aan? Dat kan wel, maar zorg ervoor dat er een grootte verschil zit in het patroon. Dikke strepen op het overhemd, kies dan voor subtiele strepen op de das of vice versa.
  • 3. Stropdas lengte. Draag de das altijd op de juiste lengte. Zorg dat deze strak aansluit op de nek en met de punt iets over of op de rand van de riem of broek hangt.
  • 4. Smal of breed? Skinny stropdassen zijn zeker trendy, maar het moet je wel staan. Heb je een brede bouw of een dikker postuur, dan kun je beter kiezen voor een iets bredere das.