Stropdassen

Dit is onze stropdassen categorie. Kies hieronder een stropdas uit onze ruime collectie of kies uit de slider hierboven, of de categorieën hieronder de soort die het beste bij je past.

Waarom een stropdas?
De stropdas is al jaren het populairste accessoire voor mannen. Het straalt kracht en succes uit en is daardoor al vele jaren onmisbaar in het zakenleven. Onbewust doen mensen liever zaken met iemand die een stropdas draagt, deze straalt uit dat hij weet waar hij het over heeft. Daarnaast vinden veel vrouwen een man met een stropdas stiekem wel sexy, en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Een stropdas dragen
Een stropdas kan een hele stijlvolle toevoeging aan je outfit zijn, maar dan moet je wel de juiste kiezen en deze op de correcte manier dragen. Lees hier meer informatie over het dragen van een stopdas.

Setjes
Een das is extra stijlvol in combinatie met een ander accessoire. Shop gelijk setjes: Stropdas met Pochet, Stropdas met Bretels of Stropdas met Dasspeld.

Filteren

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filteren

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk de volledige collectie

Groot aantal stropdassen nodig?

Heb je meerdere stropdassen nodig voor bijvoorbeeld een studentenvereniging, personeelsfeest, of ander evenement? Dan ben je bij Businessme.nl aan het juiste adres. Vrijwel alle producten die je in onze collectie kunt vinden kunnen wij snel in grotere aantallen leveren. Maar ook als wij de gewenste stropdas niet op voorraad hebben kunnen we wat voor je betekenen. Dus organiseer je bijvoorbeeld congressen en wil je het bedienend personeel allemaal dezelfde look geven? Dan is een stropdas een subtiele maar perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Wij leveren grote aantallen meestal al binnen een paar dagen en tegen een schappelijke prijs. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via klantenservice@businessme.nl. Je kunt ook even een kijkje nemen op deze pagina.