Bij Businessme.nl vind je een grote collectie aan Strikken en Vlinderdassen

Strikken

Strikjes en vlinderdassen online kopen

Stijlvolle en hippe strikken koop je eenvoudig online. Kies voor een voorgestrikte strik of een zelfstrikker of vlinderdas.

Filter producten

51 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filter producten

51 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vlinderdassen voor heren

De vlinderstrik is zo ongeveer het meest stijlvolle accessoire voor de man. Vlinderdassen waren vroeger vooral een statig en formeel accessoire, gedragen naar gala's en andere formele gelegenheden. Maar tegenwoordig is de vlinderdas weer helemaal hip en wordt deze juist voornamelijk meer casual gedragen naar informele feestjes, op casual friday's, naar werk en borrels. Hierdoor is de strik tegenwoordig ook een stuk leuker vormgegeven dan vroeger. Zoek je bijvoorbeeld een strik met bloemetjes, geen probleem. Ook felle kleuren en bijvoorbeeld puntige zijkanten zijn tegenwoordig heel trendy, waar dit vroeger echt onmogelijk was.

Verschillende soorten strikken

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten strikken op de markt. De voorgestrikte vlinderdassen zijn ruim in de meerderheid tegenwoordig en zijn te krijgen in veel verschillende varianten. Zo zijn er de standaard zijden strikken, maar ook van veel andere stoffen als wol, katoen en zelfs jute. Designs met stippen, strepen of blokjes zijn niet meer weg te denken uit menig garderobe, maar ook de effen kleuren doen het nog steeds erg goed. Uiteraard zijn er ook nog steeds zelfsstrikkers te krijgen. Ook deze vind je in veel verschillende formaten en dessins.