Een ruime collectie manchetknopen bij Businessme.nl

Manchetknopen

Stijlvolle manchetknopen zilverkleurig, goudkleurig en van staal

Maak je outfit helemaal af met stijlvolle manchetknopen. Zilverkleurige, goudkleurige en manchetknopen in allerlei vormen!

Filter producten

41 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filter producten

41 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijlvolle manchetknopen maken je outfit af

De kleinste dingen maken meestal het grote plaatje af. Dat is precies zo bij manchetknopen. Zilverkleurige manchetknopen zijn super stijlvol en een subtiele toevoeging aan ieder outfit. Goudkleurige manchetknopen zijn dan weer een stuk klassieker, maar zeker niet minder stijlvol. Je kunt ook jouw outfit helemaal personaliseren door gebruik te maken van speciale manchetknopen in een bepaalde vorm. Voel je jezelf bijvoorbeeld vrolijk, dan kun je manchetknopen met een smiley dragen, of een setje met veel kleur.

Hoe draag je manchetknopen?

Manchetknopen, of cufflinks in het Engels, kun je alleen dragen in de daarvoor bestemde overhemden met dubbele manchet. Hierbij is het uiteinde van de mouw dubbel zo lang en is het de bedoeling deze eerste dubbel te vouwen zodat de knoopsgaten op elkaar liggen. Vervolgens duw je de manchetknopen door de knoopsgaten en sluit je sluiting van de knopen zodat deze goed blijven zitten. Let wel op dat de mouwen van het colbert niet te strak zijn, anders krijg je de mouw van het overhemd er niet meer in.