Grote aantallen accessoires | Businessme.nl

Grote aantallen

Of je nu al je personeel op een evenement dezelfde kleur wilt laten dragen, een geschenk aan je werknemers of zakenrelaties wilt geven of op bijvoorbeeld een bruiloft al de gasten een kleuraccent wilt laten dragen, een accessoire is meestal de beste keuze. Maar ook voor alle andere gevallen ben je voor grote aantallen accessoires bij Businessme.nl aan het juiste adres. Heb je een leuk accessoire gezien waar je een groot aantal van wilt bestellen, of denk je dat wij iets voor je kunnen vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@businessme.nl en wij gaan voor je op zoek!

 

Tijdens de launch party van de Nintendo Wii U fleurde Businessme.nl het personeel op met stropdassen in de kleur van de nieuwe spelcomputer

Evenementen, feesten en partijen
Evenementen, congressen of andere bijeenkomsten hebben meestal een bepaalde uitstraling. De zaal wordt uitgedost in een bepaalde kleur, bijvoorbeeld die van het bedrijf en de bezoekers krijgen een dresscode mee. Maar uiteraard is het pas helemaal af als bijvoorbeeld ook het bedienend personeel zich houdt aan de voorgeschreven dresscode. Accessoires zijn hiervoor helemaal perfect. Met accessoires kunnen heel gemakkelijk bepaalde kleuraccenten meegegeven worden en zo kan het personeel zich makkelijk onderscheiden van de bezoekers of juist de uitstraling van het evenement versterken.
Tijdens bijvoorbeeld bruiloften of personeelsfeesten is het meestal ook gebruikelijk om de bezoekers een kledingvoorschrift mee te geven, bijvoorbeeld een kleuraccent in de kleur van de huisstijl van het bedrijf of de lievelingskleur van het bruidspaar. Vaak moeten gasten dan zelf op zoek naar een kledingstuk in deze kleur en heeft niet iedereen deze op tijd binnen of is de kleur het toch net niet helemaal. Dan is het handig om als organisator de gasten zelf te voorzien van een bepaald accessoire, dan weet je in ieder geval zeker dat je jezelf daar niet meer druk om hoeft te maken.

 

Accessoires uit onze eigen voorraad
Vrijwel alle producten die je op onze site kunt vinden kunnen wij in grote aantallen leveren, vaak al binnen een week. Heb je op onze site dus een bepaald product gezien en wil je deze in een groot aantal (meer dan tien) bestellen, neem dan contact met ons op. Heb je een product op de site zien staan, maar hebben wij deze niet in de kleur die je wilt hebben? Vaak kunnen wij de producten ook in andere kleuren leveren.

 

Iets anders?
Hebben wij niet wat je zoekt, maar denk je dat wij het wel voor je kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Geef ons jouw wensen door en wij gaan voor je op zoek naar het geschikte product. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om producten te bedrukken of te voorzien van een eigen label of logo.

 

Aantrekkelijke prijs
Uiteraard denken wij ook aan de portemonnee en bieden daarom altijd extra korting aan op een grote bestelling. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van het product en het aantal. De prijs die wij bieden wordt bepaald aan de hand van jouw wensen en is bij iedere bestelling weer anders. Zo zorgen we ervoor dat de prijs in ieder geval geen struikelblok is.

 

Levering
De producten worden altijd veilig en in een stevige doos verzonden door heel Nederland en België. De meeste producten kunnen wij al binnen een week leveren, maar uiteraard is dit geheel afhankelijk van de hoeveelheid en het product. Daarbij verzenden wij iedere bestelling ook nog eens helemaal gratis!

 

Grote aantallen aanvragen
Ben je geïnteresseerd om een van onze producten tegen een leuke prijs in grote aantallen te kopen, of denk je dat wij het product kunnen vinden wat je hebben wilt? Neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op via info@businessme.nl!