Bretels kopen uit de ruime Businessme.nl collectie | Gratis verzending

Bretels

Bretels voor heren en dames online kopen

Hippe en stijlvolle bretels voor heren en dames. Koop eenvoudig je bretels online uit onze ruime categorie.

Bretels, handig en stijlvol

Bretels, ze zijn niet weg te denken uit de garderobe van de moderne man. Waar ze traditioneel in een pak gedragen werden, zie je nu ook casual bretels verschijnen. Veel jongeren dragen hun bretels los aan de broek en met opvallende prints, maar officieel hoort dat helemaal niet zo. Volgens de etiquette worden bretels altijd onzichtbaar gedragen, afgedekt door een spencer of colbert. Zeker tijdens officiële gelegenheden zoals een gala worden bretels altijd onder het jasje gedragen, en nog belangrijker: in de kleur van het overhemd.

Er zijn twee soorten bretels, een X vorm bretel en een Y vorm. De bretels met X vorm heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant twee bevestigingspunten, waar de Y vorm maar een enkele bevestiging op de rug heeft.

Smalle of brede bretels

In onze collectie vind je verschillende soorten bretels, zowel in de X als de Y variant. Daarnaast vind je ook smalle of brede bretels. De smalle bretels heeft een trendy en moderne uitstraling die perfect past bij de smalle stropdassen van tegenwoordig. De brede variant is met 3.6 cm breed een stuk breder en daarmee ook opvallender in het outfit. Hieraan zijn niet echt regels gekoppeld, het is maar het wat je zelf prettig en mooi vindt zitten.